Despre companie

Gano Excel este o companie de multi-level-marketing (MLM) care a devenit o forta extraordinara in industria suplimentelor alimentare. Fondata in 1995 in statul Kedah, Malaysia, Gano Excel este o companie de prim rang, dedicata in intregime imunologiei nutritionale Ganoderma.

Compania ofera produse sanatoase, care sunt distribuite prin intermediul unei retele de distribuitori independenti. Produsele sunt fabricate intr-o locatie industriala ce detine Certificatul international de Buna Practica (GMP).

Cu o investitie de capital pe termen lung in cercetare si dezvoltare, in vederea obtinerii unor produse de inalta calitate si a asigurarii permanente a calitatii produselor, Gano Excel este pregatita sa indeplineasca toate cerintele legate de produsele sale.

Gano Excel detine cea mai mare plantatie de Ganoderma din lume, pentru a tine pasul cu dezvoltarea internationala rapida, inceputa in anul 2000 sub egida "In 10 ani - 100 de tari". Impreuna cu o echipa de antreprenori dinamici, Gano Excel este compania care va ajuta sa va construiti propria afacere in secolul 21.

inapoi
bannersecure